Om oss:

Bakgrund och allmän information Vi arbetar med entreprenad och asfaltläggning för alla kunders behov. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg, men strävar efter att finnas där våra kunder finns. Vi utför alla typer av arbeten, stora som små, inom asfalt och entreprenad, alltid med fokus på kvalitet, kompetens och flexibilitet för dig som kund.

Vi strävar efter att bli Sveriges snabbast växande företag inom asfaltsarbeten och entreprenadarbeten. Vi vill bli det självklara valet för våra kunder inom asfalt och entreprenad.

Ett innovativt företag
Vi parbetar ständigt med att förbättra arbetsmetoder och arbetssätt inom asfaltläggning och entreprenad. För att kunna uppfylla våra kunders behov tycker vi att det är av största vikt att vara med i, och gärna leda, den tekniska utvecklingen inom området. För att vara ledande inom den tekniska utvecklingen är både innovation och kunskap ovärderligt.

Vi strävar därför alltid efter att vara inte bara det snabbast växande företaget inom entreprenad och asfalt, utan också det mest innovativa företaget. Vi arbetar med ständig teknisk utveckling i samklang med kompetens, kunskap och erfarenhet. Allt för att du som kund ska kunna lita på att det arbete vi utför görs med den allra senaste tekniken.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 031-787 34 11